KREU

MZHU finalizon botimin e standardeve për projektimin e banesave shkollave, kopshteve dhe çerdheve.

Ministria e Zhvillimit Urban në finalizim të një pune 4 vjeçare sjell kolanën e botimeve të standardeve për projektimin e banesave, shkollave, kopshteve dhe çerdheve. Në hyrje të 4 botimeve, Ministrja e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni thekson se: “Standardet në projektim dhe ndërtim i shërbejnë një zhvillimi të qëndrueshëm në sektorin e ndërtimit. Nisur nga […]

Read More
Planet Vendore, nis puna në 7 bashkitë e mbështetura nga qeveria.

7 bashki: Mirditë, Pukë, Gramsh, Belsh, Përmet, Këlcyrë, dhe Kolonjë, të mbështetur financiarisht nga Qeveria kanë nisur punën për hartimin e Planeve të Përgjithshme Vendore. Për vitin 2017 janë planifikuar 106.6 mln lekë për hartimin e planeve të përgjithshme vendore në 7 bashki, të cilat do t’i bashkëngjiten 26 bashkive që u mbështetën nga Qeveria, […]

Read More
Fokusi mbi Planet e Përgjithshme Vendore në 61 bashki të vendit

Në këto 4 vite është folur dhe është bërë shumë, për sa i përket Planeve të Përgjithshme Vendore (PPV). Që me krijimin e Ministrisë së Zhvillimit Urban, nisma e parë ka qenë për hartimin e një plani të përgjithshëm kombëtar të territorit, Shqipëria 2030, duke dashur që vërtetë plani i zhvillimit të Shqipërisë të jetë […]

Read More
300 familje rome e egjiptiane përfituese të projekteve të financuara nga MZHU për vitin 2017

300 familje të komunitetit rom dhe egjiptian do të jetojnë në kushte më të mira banimi gjatë këtij viti. Ministria e Zhvillimit Urban ka vijuar edhe gjatë këtij vitit programin, “Për përmirësimin e kushteve të banimit të komunitetit Rom dhe Egjiptian”. Nga këto rikonstruksione, vetëm në vitin 2017 kanë përfituar 13 bashki me vlerë rreth […]

Read More

Preambul
Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(…)

 


Programi i Qeverisë 2013-2017
Puna Ministrisë së Financave në 300 Ditët e Para të(…)
 

 


Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë
Qeveria angazhohet për të rikthyer besimin e publikut në një Shqipëri më të sigurt, ku forca e ligjit(…)

 


Integrimi në Bashkimin Europian
Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian do të(…)

 


Konsultimi i Strategjise Kombetare per Zhvillim dhe Integrim 2015-2020
 
 

 


Preambul
Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(…)

 


Integrimi në Bashkimin Europian
Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian do të(…)

 


Programi i Qeverisë 2013-2017
Puna Ministrisë së Financave në 300 Ditët e Para të(…)
 

 


Konsultimi i Strategjise Kombetare per Zhvillim dhe Integrim 2015-2020
 
 

 


Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë
Qeveria angazhohet për të rikthyer besimin e publikut në një Shqipëri më të sigurt, ku forca e ligjit(…)

 

Ratifikimi i huas? me FMN

Shqip?ria ?sht? duke u p?rballur me sfida serioze ekonomike. Ritmi i rritjes s? ekonomis?

m? shum?

Ankandet e emetimit t? letrave me vler? t? qeveris?

Njoftime dhe Rezultatet e Ankandeve

m? shum?

IADSA

m? shum?

Pagesat p?r ish t? d?nuarit politik 

Listat

m? shum?

DENONCONI 0676054545 (WhatsApp, Viber)

Denonconi p?rfshirjen e administrat?s fiskale n? aktivitete elektorale 0676054545

m? shum?

Falja e madhe e qeveris?, bizneset nuk do t? paguajn? gati 400 milion? $ borxhe

?Shih video galeri

Konkludimi i Programit me FMN

?Shih video galeri

Aksioni Kunder Informalitetit Faza 2 

m? shum?